Amy Acoustic

Amy Acoustic is een veelzijdige akoestische coverband bestaande uit drie jonge muzikanten uit Arnhem. Klassiekers, bekende en minder bekende nummers bewerkt voor de ongebruikelijke maar prachtig klinkende bezetting van akoestische gitaar, accordeon en zang. Soul, pop en jazzstandards. Of je nou muziek zoekt voor een bruiloft, een feest of juist achtergrondmuziek, met Amy Acoustic is alles mogelijk. Op aanvraag is Amy Acoustic ook te boeken als volledige band met drummer en bassist. www.amyacoustic.com 

dirk overbeek.jpg

Dirk Overbeek 

Accordeonist 

Student at Conservatory ArtEZ Arnhem.

Wies Knipping

Gitarist 

Student at Conservatory ArtEZ Arnhem.

Franse chansons

Caroline Rutten won het 35e Concours de la Chanson Alliance Française. Samen met Accordeonist Dirk Overbeek brengen ze een programma van klassieke en eigentijdse Franse chansons ten gehore.

 

OJAM

Caroline Rutten zingt backing vocals bij de band Ojam. Ojam is een soul/ disco/ funk/ soul band. Bijna alle nummers zijn originals in de stijl van artiesten zoals Chaka Khan, Prince, Incognito en Michael Jackson. De nummers worden geproduceerd door Raoul Soentken, die een student was van Michael Jacksons Mixengineer. 

Solo

Caroline is te boeken voor vocale ondersteuning bij bands, bigbands en andere muzikale projecten. Zo heeft zij ervaring in projecten met verscheidene bigbands.

  • YouTube
  • Instagram